Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

У Франкфурті презентували Audi RS4 Avant

Офіційна прем’єра нового покоління топової модифікації універсалу RS4 Avant відбулась декілька днів тому на стенді німецької компанії Audi. Відвідувачі цьогорічного автосалону мали змогу на власні очі побачити одного з найшвидших представників D-класу. Під час презентації з’ясувалось, що новачок зможе подолати позначку у 100 км/год лише за 4,1 секунди. Але універсал здивував не тільки динамічними характеристиками, тому все найцікавіше ще попереду.

Враховуючи постійний тиск з боку конкурентів, інгольштадтці  вимушені були додати моделі RS4 нові функції та додаткові пакети з індивідуалізації. За рахунок потужних  повітрозбірників та заниженій на 7 мм підвісці автомобіль виглядає дуже агресивно. До специфікації Audi RS4 Avant входять активний диференціал, вуглецево-керамічні гальма, 19-дюймові ковані колісні диски, спойлер та здвоєні вихлопні патрубки вихлопної системи.

На відміну від попередньої генерації, в новій RS4 використано двигун з турбонаддувом. Заміть атмосферного 8-циліндрового агрегату під капотом новачка встановлено 6-циліндровий мотор об’ємом 2,9 літри. За допомогою двох нагнітачів досягнута максимальна потужність у 450 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Силова установка витрачає на 17% менше палива та відповідає дуже жорстким нормам викидів Євро6.

Таким чином, клієнт отримує високопродуктивний спортивний універсал, який здатен посперечатися за титул найшвидшого автомобіля в своєму сегменті. Крім сучасного двигуна модель RS4 оснащена системою постійного повного приводу Quattro та 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Максимальна швидкість складає 250 км/год, але за додаткову плату стелю можна підняти до 280 км/год.

Інтер’єр Audi RS4 Avant є взірцем спортивної розкоші та витонченого стилю. Віртуальний кок піт, зручне рульове колесо та спортивні сидіння дають змогу відчути себе власником суперкару R8. Найбільш позитивні враження викликає бездоганна ергономіка та здатність автомобіля змінювати власну поведінку лише натиском на необхідну кнопку.

В Європі нова Audi RS4 Avant надійде у продаж восени 2017 року за ціною не менш ніж 70 тисяч євро. На початку наступного року топовий універсал добереться і до українського ринку…

 

18.09.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

У Франкфурті презентували Audi RS4 Avant

Політика конфіденційності